Viimeiset pari päivää on mieli ollut vähän alamaissa, mutta kyllä se tästä taas helpottaa. Tuntuu itte asiassa jo aika hyvältä.

Lähinnä tätä ärsytystä on herättänyt tietokoneen väsymätön kiukutteleminen, olisi vain niin kiva tietää miksi se ei meinaa suostua minkään sorttiseen yhteistyöhön aina välillä. Huoh.

Mutta näin, perjantaina siis lähimme ajamaan Espooseen, määränpäänä Kivenlahti Rock. Olimme perillä joskus neljän aikoihin jaja.. No, myö notkuimme paitakojujen läheisyydessä tarkoituksena saaha haltuumme Stam1nan Kymppihän riittää -kiertuepaidat ja odotus (ikään kuin meillä parempaa tekemistä olisi ollutkaan) palkittiin viimein. Joutaako tämä kyseenalaistettava vaatekappale pyykkiin koko kesänä, jää nähtäväksi.

Kun oli Maj Karman vuoro kiivetä lauteille myös otimme paikkamme toisesta rivistä, vasemmasta reunasta. Varovainen taktikoiminen palkittiin Maj Karma lopetti ja saimme hyvät paikat eturivistä. Stam1nan keikan yhteydessä koettiin tietenkin suuria ja pieniä tunteita, lanteet säpisivät ja niin edelleen, vaikkakin havaittavissa oli lievää alkukankeutta.

Poistuimme paikan päältä joskus yheksän aikoihin ja lähdimme siitä jatkamaan matkaamme Porvooseen. Lauantyaina kiertelimme Porvoon vanhaa kaupunkia, harhailimme (karkailimme) golfkenttien poikki ja saunoimme. Eipä tuossa mitään kummempaa, otettiin hyvin pitkälle rentoutumisen kannalta.

Ihastuksissani meikälääsen oli sijoitettava viimeiset rahansa Maj Karman Salama-levyyn, enkä voisi muuta kuin ylistää kyseistä teosta. Henkilökohtaisesti osuu ja uppoaa tehokkaammin kuin Sodankylä-levy, jota käytin vertailukohteena. (Esimrkiksi Ukkonen-levystä minulla ei ole kokemuksia kuin niiden parin radiossa soitetun biisin verran.)

Ens lauantain Provinssiin. Uijuijui.